Deelnemers gezocht voor feestelijke opening De Kreek

Reacties uitgeschakeld voor Deelnemers gezocht voor feestelijke opening De Kreek
12/09/2012 · by Planadvies · Uncategorized

Op zaterdag 3 november is de feestelijke opening van De Kreek in Bangert en Oosterpolder. Dan kunnen bewoners van de wijk kennis maken met de nieuwe multifunctionele accommodatie en de activiteiten die er georganiseerd worden. Ook bestaat de mogelijkheid voor wijkbewoners om zich te presenteren met hun eigen talent. Wie wil helpen bij de organisatie vooraf of tijdens de dag is van harte welkom.

Stichting Netwerk, Stichting Kinderopvang Hoorn, de Roald Dahlschool, iNFacilities en de gemeente Hoorn organiseren de open dag gezamenlijk. Zij willen ook de bewoners bij de organisatie betrekken. De bedoeling is dat het een feestelijke dag wordt voor alle inwoners van Bangert en Oosterpolder. Het exacte programma wordt de komende tijd verder uitgewerkt.

Foto’s gezocht

Tijdens de open dag komt een foto-expositie van de Bangert en Oosterpolder in wording. Wie leuke foto’s van de wijk heeft die in De Kreek een plekje mogen krijgen, kan deze als JPEG-bestand via www.wetransfer.com sturen naar dekreek@hoorn.nl. De foto’s moeten een resolutie hebben van 300 dpi zodat ze ook op groter formaat mooi zijn. Vermeld hierbij ook de naam van de fotograaf.

Talentenjacht

Woon je in Bangert en Oosterpolder, heb je een bijzonder talent en wil je dit graag laten zien? Meld je dan aan voor ‘De Kreek’s got talent’. Ben je heel goed in gitaarspelen, dansen, goochelen of misschien wel iets heel anders? Meld je aan via dekreek@hoorn.nl. Geef je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer door. Vermeld ook wat jouw talent is en of je dit alleen of samen met anderen laat zien. Wie weet mag jij je straks hét talent uit Bangert en Oosterpolder noemen.

Hulp gezocht

Wie wil helpen bij de organisatie voorafgaand aan de open dag, of wie op de dag zelf wil helpen, is van harte welkom zich te melden bij Renée Huijsman van de gemeente Hoorn, via 0229 252200 of e-mail dekreek@hoorn.nl. Zo zijn er voor de open dag bijvoorbeeld sterke mensen nodig die kunnen tillen, maar ook mensen die koffie, thee en andere hapjes willen serveren. Er zijn verschillende werkzaamheden. Bovendien is het een leuke manier om mensen uit de wijk en De Kreek te leren kennen.

Bron: Website gemeente Hoorn

Comments are closed.