Planadvies

Planadvies is een toonaangevend adviesbureau dat elke dag werkt aan de realisatie van maatschappelijk vastgoed. Onze missie is het wegnemen van obstakels en het starten van initiatieven die leiden tot betaalbare en comfortabele (zorgvoorbereide) woningen of andere vormen van vastgoed dat in dienst staat van de samenleving. 

Visie
Wij geloven dat ieder mens optimaal gebruik moet kunnen maken van wat de samenleving biedt. Wij zien daarbij het benutten van de eigen kracht en samenwerking tussen maatschappelijke partijen als primaire voorwaarde. Planadvies gelooft in een integrale, vraaggestuurde aanpak bij de realisatie van maatschappelijk vastgoed. Bewoners, gebruikers, bestuur, omwonenden en andere belanghebbenden zijn allen een gelijkwaardige partner. Samen zijn ze verantwoordelijk voor aantrekkelijke gebouwen waar wonen, welzijn, zorg en commerciële activiteiten kunnen worden gecombineerd.

Opdrachtgevers
Wij werken in opdracht van gemeenten, woningcorporaties, particulieren, zorg- en welzijnsorganisaties en andere maatschappelijke organisaties zoals scholen, kinderopvang, bewonersondernemingen, etc…

Download onze brochure.