Heerlijk wonen op het mooiste plekje van Heiloo

Reacties uitgeschakeld voor Heerlijk wonen op het mooiste plekje van Heiloo
20/09/2015 · by Planadvies · Uncategorized

Het is zover. U hebt nu de kans om op een van de mooiste plekjes van Heiloo te gaan wonen. Op de nieuwbouwlocatie Varne Buiten, plandeel Klein Varnebroek zijn zes bouwkavels beschikbaar om uw droomhuis te realiseren. Interesse? Bekijk de informatie op de website voor alle verkoopinformatie.

Zonder twijfel liggen de bouwkavels van plandeel Klein Varnebroek op de mooiste plek in de woonwijk Varne Buiten. Niet alleen Varne Buiten zelf is rijk aan natuur, ook de omgeving is heerlijk groen. Plandeel Klein Varnebroek grenst direct aan de Noorderneg, een natuurgebied dat reikt tot aan de noordzijde van Heiloo .

Wie ervoor kiest om in Heiloo te gaan wonen, kiest voor kwaliteit. U woont in een dorp met de natuur altijd dichtbij. Voor liefhebbers van rust is het een heerlijke plek. Maar wie meer wil, kan meer zien, doen, bewonderen én beleven. Winkelen, sporten, naar film en theater, muziek luisteren, lekker eten en uitwaaien aan zee.

Wilt u weten hoe het voor u is om in Klein Varnebroek te wonen? Bekijk onderstaande video. U krijgt daarmee een voorproefje van een aantal bijzondere voordelen van wonen op dit prachtige plekje in het Noordhollandse Heiloo.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=gDIpCSqLGt8, 480, 270[/tube]

De nieuwbouwlocatie Varne Buiten, plandeel Klein Varnebroek, is een ontwikkeling van Planadvies BV.

Comments are closed.