Hof van Wognum: Comfortabel, met luxe en voor altijd wonen

Reacties uitgeschakeld voor Hof van Wognum: Comfortabel, met luxe en voor altijd wonen
04/08/2015 · by Planadvies · Uncategorized

Hof van Wognum is aantrekkelijk gelegen aan de noordzijde van de oude dorpskern van Wognum in de gemeente Medemblik. De nieuwe woningen staan op een historische locatie waar ooit de majestueuze katholieke kerk van Wognum stond, en later de Hieronymusschool. Op een bijzonder mooi plekje in Wognum met alles dichtbij.

Vanaf het Hof van Wognum wandelt en fietst u binnen enkele minuten een groene wereld binnen. Landerijen met boerderijen, duizenden fruitbomen en groene velden zo ver als het oog reikt. Als u hier gaat wonen dan ligt de rijke geschiedenis van dit deel van Westfriesland onder uw handbereik.

Comfortabel
De woningen in het Hof van Wognum zijn comfortabel, voorzien van extra services en waar gewenst uitgerust met extra luxe en gemaksdiensten. De woningen zijn nabij een winkelcentrum gelegen. Uiteraard zijn de woningen levensloopbestendig én zorggeschikt waardoor u eventueel 24 uurs zorg kunt ontvangen en er geen noodzaak meer is om te verhuizen naar een zorgaccommodatie.

Alles gelijkvloers
Elke woning biedt een volledig gelijkvloers woonprogramma: keuken, woonkamer, hoofdslaapkamer, badkamer en gastentoilet. Ook de omgeving van de woningen wordt integraal toegankelijk, wat betekent dat u vanaf openbare weg zonder hindernissen bij uw woning kunt komen. Het bijzondere ontwerp is erop gericht om u een sociaal veilige woonomgeving te bieden zodat u er ontspannen kunt wonen. Als u een auto heeft, is er uiteraard een parkeergelegenheid en als u deze niet wilt gebruiken, dan kunt u gebruik maken van het opstappunt van Connexion dat vlakbij is gelegen.

Zeer energiezuinig
De woningen zijn zeer zuinig in het verbruik van energie door de toepassing van innovatieve duurzame technieken.

Geïnteresseerd in een van de huurwoningen in nieuwbouwproject Hof van Wognum? U kunt met uw vragen of verzoek voor meer informatie contact met ons opnemen. Telefonisch op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur op telefoonnummer 072-5321493. Of bezoek de website http://www.hofvanwognum.nl.

Comments are closed.