Hoogste punt brede school Graft-De Rijp

Reacties uitgeschakeld voor Hoogste punt brede school Graft-De Rijp
30/03/2015 · by Planadvies · Uncategorized

Op vrijdag 27 maart is het hoogste punt bereikt van de brede school in Graft-De Rijp. Na een korte toespraak voor belangstellenden ‘plaatste’ Elly Konijn, onderwijswethouder van de gemeente Alkmaar, de laatste dakplaat. Hierna kregen belangstellenden een rondleiding door het gebouw. Naar verwachting is de bouw van de school medio september 2015 afgerond.

hoogste punt BSGDR 2015

Naast de bouw verlopen ook de voorbereidingen voor het gebruik van de brede school voorspoedig. Zo zijn enige tijd geleden  de huurcontracten met alle huurders al vastgesteld. Dat biedt zowel de gemeente Alkmaar als de huurders veel zekerheid bij het toekomstige gebruik en exploitatie. Door al in een vroeg stadium afspraken te maken over het gebruik van de brede school weten alle partijen waar ze aan toe zijn. Ook is er hierdoor sprake van gelijkgestemde verwachtingen en dat zorgt voor tevreden huurders, een optimaal gebruik van de accommodatie en een goede start bij de ingebruikname.

Planadvies heeft de gemeente Alkmaar en eerder gemeente Graft-De Rijp, ondersteund bij het opzetten van het beheer, de exploitatie en de huurcontracten voor de brede school in De Rijp.

Comments are closed.